office manager Caroline Olthof

portret

Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Caroline Olthof, ik ben sinds half juli de nieuwe officemanager van het Odensehuis Amsterdam. Ik woon ruim 30 jaar in Almere en heb daar lange tijd bij zorgorganisaties gewerkt. En op een gegeven moment werd het tijd voor iets anders. Ik houd van uitdagingen en ik ben een doorzetter dus ik voelde mij al snel thuis bij mijn collega’s in het Odensehuis.

In een woord ‘een warm bad’ dat is het. Ik kan niet anders zeggen dan dat er aan aandacht, gastvrijheid, saamhorigheid en een luisterend oor op alle locaties geen gebrek is. Er is genoeg werk, dat wel, maar dat is niet erg als we maar schouder aan schouder blijven staan en het goed hebben met elkaar, samen staan we sterk. Laat mijn levensmotto nou zijn: “we zijn er op de wereld om elkaar om elkaar te helpen niet waar.”

En zoals Johan Cruijff het omschreef: De punten moeten daar op de ‘i’ gezet worden, waar ze horen.

Ik doe mee en zie uit naar een nog mooiere toekomst voor het Odensehuis Amsterdam en nog meer voor de deelnemers en hun naasten, waar we het allemaal voor doen.

We zien elkaar!

Warme groet Caroline Olthof