job alert

VACATURE

Odensehuis Amsterdam zoekt per direct een

Office Manager

28-32 uur per week | schaal 7 – CAO Sociaal Werk

Stichting Odensehuis realiseert Odense-community’s  in Amsterdam. Het Odensehuis bestaat uit informele gemeenschappen in verschillende Amsterdamse buurten voor mensen met (beginnende) dementie of geheugenklachten, mantelzorgers en hun familie, vrienden en buurtgenoten. Juist als je te maken krijgt met dementie komen er allerlei vragen op je af. Over het verleden, het heden en de toekomst. Het Odensehuis biedt ruimte om in een omgeving waarin jij je veilig en begrepen voelt, ervaringen en informatie uit te wisselen en te ontdekken hoe jouw levensplezier vast te houden in een verwarrende tijd. Door samen muziek te maken, de natuur te verkennen, films te maken of gewoon door samen te eten en van gedachten te wisselen. Het Odensehuis is ván en vóór de mensen die er komen. Mét elkaar maken wij een Odensehuis.
Odensehuis Amsterdam omvat meerdere locaties in diverse stadsdelen, een klein team van ca. 7 vaste medewerkers, een uitgebreid netwerk van zzp’ers en vrijwilligers en natuurlijk de deelnemers zelf.
De Odensehuisgemeenschappen in de diverse stadsdelen geven elk een eigen invulling aan activiteiten en programma.

Wat ga je doen?

Als officemanager ben je de onmisbare schakel die ervoor zorgt dat alle activiteiten soepel verlopen. Je bent de steun en toeverlaat van de directeur, werkt nauw samen met de financieel manager, faciliteert de medewerkers en plant en voert werkzaamheden uit op het gebied van personeel, administratie, documenten en contractbeheer en communicatie. Je ondersteunt, ontzorgt, regelt, initieert en knoopt vele losse eindjes aan elkaar. Kortom, je bent de spin in het bijzondere Odense-gemeenschapsweb.
Er is veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief in deze functie, daarbij betreffen de belangrijkste taken vooral:
  • zorgdragen voor de (personeels)administratie,
  • mede opzetten personeels- en bezoekers/participanten-registratiebeleid,
  • samenstellen van overzichten bezoekers/participanten,
  • regelen van de logistieke en facilitaire zaken voor de verschillende Odenselocaties,
  • beheer en uitvoering van de administratie en de (contract)bestanden,
  • ondersteunen bij subsidieaanvragen en -verantwoordingen,
  • ondersteunen van activiteiten en projecten,
  • contactpersoon voor externe dienstverleners op het gebied van (participanten) administratie, facilitaire zaken en communicatie,
  • vertegenwoordigt het Odensehuis en waar het voor staat naar buiten toe.
Wat wij jou kunnen bieden is een baan waar geen enkele dag hetzelfde is en waar je omringd wordt door bijzondere mensen in een warme en unieke omgeving.

Wie zoeken we?

We zoeken iemand die de directeur ondersteunt in de dagelijkse gang van zaken en de verdere uitbreiding, en die met het team werkt aan de (administratieve) organisatie en bijbehorende processen. Een positieve en enthousiaste officemanager die met een frisse blik en tomeloze energie zijn/haar werkzaamheden aanvliegt. Iemand die blij wordt van het ontzorgen van de collega’s en dit dan ook doet met een open en vriendelijke houding.
Je kunt snel schakelen, denkt graag mee en vooruit, en je verbindt, creëert, regelt, ordent en zoekt uit. Je communiceert op een open en heldere manier, je hebt oog voor detail en een proactieve houding. Je bent praktisch ingesteld, kunt goed je eigen weg vinden, bent goed in overleg, neemt het initiatief, blijft niet achter een bureau blijft zitten maar gaat op onderzoek uit, weet vertrouwen te winnen bij gesprekspartners en voelt verantwoordelijkheid voor het functioneren van de organisatie als geheel. Natuurlijk helpt het als je ervaring hebt met mensen met dementie en met het werken met gemeentelijke subsidieverstrekkers.
We zoeken iemand die per direct tenminste 4 dagen per week beschikbaar is, eventueel deels op afstand vanuit huis werkt en met gemiddeld een wekelijkse regelmaat een dag(deel) op onze locatie (Amsterdam Zuid) werkt.

Wat we bieden

Maatschappelijk belangrijk, bevredigend werk met aardige, bevlogen mensen.
De aanstelling is in eerste instantie voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband, honorering conform een passende inschaling (CAO Sociaal Werk).
Het Odensehuis is een inclusieve organisatie, waarbinnen diverse stemmen en perspectieven een plek krijgen.

Interesse?

Wij ontvangen jouw motivatiebrief en beknopt cv graag uiterlijk donderdag 23 november 2023 op office@odensehuis.nl t.a.v. Caroline Olthof.
De eerste gespreksronde zal plaatsvinden op maandag 27 november en de tweede gespreksronde op woensdag 29 november 2023.
Meer informatie over de organisatie via deze website of neem contact op met Caroline Olthof via office@odensehuis.nl of 06-23915084.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst
Print Friendly, PDF & Email