Technologie Spreekuur

Technologie is een oplossing, maar schept ook veel problemen, bijvoorbeeld op het gebied van privacy. Technologie is niet neutraal, maar gebonden door overheden, bedrijven, producenten en financiers. Op het spreekuur gaan we met name in op de praktijk en nemen de onderliggende problematiek in het gesprek mee, want goede bescherming van onze data is van groot belang, juist bij het dagelijks gebruik.
Op de maandagmiddag van 13:30 tot 15:00 uur wordt er advies en ondersteuning geboden bij het gebruik van digitale apparaten zoals de smartphone, de tablet en de computer. Als de technologie goed is afgestemd op de persoon die het gebruikt kan het zeker een meerwaarde zijn, is onze ervaring. Het spreekuur is in eerste instantie bedoeld voor mensen met geheugenproblemen en hun naasten.
In verband met Corona, maar ook omdat 1-op-1 het beste werkt, gaarne reserveren. Dat kan telefonisch 020 – 337 42 44 of via dit e-mailadres: technologiespreekuur@odensehuis.nl.

Hieronder vind je linkjes naar filmpjes waarin o.a. wordt uitgelegd hoe videobellen, mailen en iets zoeken op internet in zijn werk gaat.
Hoe werkt videobellen?
Hoe kun je e-mailen?
Hoe maak ik een backup van de computer of laptop?
Hoe zoek je iets op internet?
Hoe stel ik een nieuwe Windows computer in?
Hoe beheer ik wachtwoorden?
Print Friendly, PDF & Email