Vertrek directeur Sandra Newalsing

Sandra Newalsing neemt per 1 april afscheid als directeur van stichting Odensehuis.

“Na anderhalf jaar intensief directeurschap bij het Odensehuis wil ik het iets rustiger aan gaan doen. In deze fase van mijn leven (voor mijn pensioen) wil ik tijd en aandacht kunnen geven aan wat mij buiten mijn werk nog meer interesseert. Dit lukt niet met een baan van meer dan 5 dagen. Tegelijkertijd is gaandeweg duidelijk geworden dat er nog veel moet gebeuren om als Odensehuis duurzaam van meerwaarde te blijven.
Met pijn in mijn hart neem ik afscheid van Odensebezoekers, team en bestuur, waarmee
ik zo prettig heb samengewerkt. We hebben de afgelopen 18 maanden veel voor elkaar gekregen en verbeterd waar dit nodig was. Ik noem de vertrouwde Odensesfeer, het Kwaliteitscertificaat, de gunning na het aanbestedingstraject en de subsidie sociale basis in Zuid, Centrum, Oost en Zuidoost.
Ik realiseer me dat mijn vertrek onhandig valt, juist in deze fase. Het bestuur werkt aan een goede oplossing hiervoor. Ik heb er vertrouwen in dat het essentiële Odensehuis samen met haar partners in het werkveld (o.a. ook de gemeente Amsterdam) een nieuwe weg zal vinden.”

Sandra Newalsing