nieuwjaarsborrel 2023

Themalunches in maart

In maart/april zullen er drie Themalunches plaatsvinden op de woensdagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur in het Odensehuis Zuid.
Noteer vast in je agenda:
1 maart, 29 maart, en 12 april
Tijdens zo’n lunch staat er een onderwerp centraal waar over wordt verteld, wordt er rond dit thema muziek gemaakt, gedichten voorgelezen,  kan er ook lekker en gezond geluncht worden en bestaat er de mogelijkheid om mee te spelen met een jamsessie. Er is volop ruimte om vragen te stellen.
Op 1 maart heeft de eerste lunch plaatsgevonden. Gastspreker was Freek Gillissen, bekend van het VU Alzheimer Centrum. Hij weet heel veel over geheugenproblemen, dementie, diagnoses en verloop. 
Er zijn een paar geweldige muzikanten aanwezig waaronder onze meesterfluitist Henk Bos, saxofonist Chris Corstens en bassist Bryan Leinwand. Wil je ook iets delen met de anderen over dit onderwerp op welke manier dan ook (bijvoorbeeld een lied, een verhaal, een gedicht etc..) dan is daar alle ruimte voor: iedere inbreng is van harte welkom!
Als je zeker weet dat je komt, laat dat dan vast even weten, ivm inkoop van het eten en met het feit dat we maximaal 50 mensen in het Odensehuis mogen ontvangen.
Alvast voor in je agenda:
  • 29 maart gaat het over zingeving. Mary Levi komt er over vertellen en de geweldige Odensingers zullen laten horen hoe zingevend zingen kan zijn.
  • 12 april zal het gaan over “Omgaan met verlies” onder leiding van Rita van Slooten en Channah Nihom.
Mocht je zelf al een idee hebben voor een onderwerp, laat ons dat dan weten. We horen het graag!
Hartelijke groeten namens de coördinatoren,
Simone Aarnink