Odensejazzband

Odensejazzband speellijst

De Odensejazzband wenst iedereen een swingend voorjaar van 2022. We zijn weer klaar voor optredens!

Henny Vonk en Simone Aarnink zijn altijd van de partij en Fred Cohen wanneer hij niet al bezet is. Daarnaast zijn er veel frequente en minder frequente gastspelers.

Speellijst

  • Woensdag 2 maart 2022 in Odensehuis Amsterdam Zuid, van 14:30 tot 15:00 uur

De bezetting van de band is afhankelijk van hoe groot de ruimte is, of er een piano aanwezig is en van de beschikbaarheid van de bandleden. Voor meer informatie over een specifiek optreden en de bezetting kan je contact opnemen met Simone.

Ben je ook een jazzmuzikant, heb je geheugenproblemen (of niet) en heb je zin om mee te doen, neem dan ook contact op met Simone (06-30299657) of Fred (06-22458521). Wil je ons helpen als roadie of heb je nog een heel ander hulpaanbod; we horen het graag. Je kunt ons ook bellen voor boekingen.

We willen The Hearttuners weer opstarten. Muzikanten met geheugenproblemen bij elkaar die graag samenspelen vanuit hun hart. Improviseren op basis van naar elkaar luisteren en op elkaar afstemmen. Geen ingewikkelde schema’s en afspraken die je moet onthouden. Geen technisch hoog niveau vereist. Geen jazzachtergrond vereist. Lijkt het je wat, twijfel dan niet en neem contact op met Simone.

Print Friendly, PDF & Email