Odensejazzband

Odensejazzband speellijst

De Odensejazzband wenst iedereen een swingend 2020. We zijn weer klaar voor optredens.

Henny Vonk, Jacob Goud en Simone Aarnink zijn altijd van de partij. Arnold Klos wanneer er een goede piano op de locatie aanwezig is en Fred Cohen wanneer hij niet al bezet is. Daarnaast zijn er veel frequente en minder frequente gastspelers.

 

Speellijst

 

In verband met de situatie rond het Coronavirus zijn de geplande concerten per direct geannuleerd. We zien u graag terug als deze bijeenkomsten weer zijn toegestaan.

 

De bezetting van de band is afhankelijk van hoe groot de ruimte is, of er een piano aanwezig is en van de beschikbaarheid van de bandleden. Voor meer informatie over een specifiek optreden en de bezetting kan je contact opnemen met Simone.

Ben je ook een jazzmuzikant, heb je geheugenproblemen (of niet) en heb je zin om mee te doen, neem dan ook contact op met Simone (06 302 99 657) of Fred (06 224 585 21). Wil je ons helpen als roadie of heb je nog een heel ander hulpaanbod; we horen het graag. Je kunt ons ook bellen voor boekingen.

Nieuw: vanaf 14 januari. The Hearttuners. Op de 2e dinsdag van de maand komen muzikanten met geheugenproblemen bij elkaar die graag samenspelen vanuit hun hart. Improviseren op basis van naar elkaar luisteren en op elkaar afstemmen. Geen ingewikkelde schema’s en afspraken die je moet onthouden. Geen technisch hoog niveau vereist. Geen jazzachtergrond vereist. Lijkt het je wat, twijfel dan niet en neem contact op met Simone.

Print Friendly, PDF & Email