portret kwartiermaker locatie Zuidoost

Nieuwe coordinator locatie Zuidoost

Vanaf 17 juli 2023 ben ik werkzaam als coördinator van het Odensehuis in Amsterdam Zuidoost. Mijn naam is Hans van Amstel, 62 jaar, 33 jaar getrouwd, woonachtig in Monnickendam en vader van twee prachtige kinderen. Mijn hobby’s zijn saxofoon spelen in een bigband, wandelen en fietsen.

De afgelopen 9 jaar was ik werkzaam met en voor mensen met dementie, en deed ik veel kennis en ervaring op over dit onderwerp. Die wil ik nu graag inzetten voor mensen met dementie en hun naasten in Amsterdam Zuidoost. Met als belangrijkste drijfveer: ‘bijdragen aan een fijn leven voor thuiswonende mensen met dementie en hun naasten’. Met deze nieuwe baan zie ik daar heel veel mogelijkheden voor.

Aangenaam verrast ben ik door de sfeer in het Odensehuis Zuidoost.  Mijn eerste kennismaking ervaarde ik als gastvrij, liefdevol en plezierig. Dit is te danken een drietal fantastische vrijwilligers die de kar iedere week weer trekken; Anita, Suzan en Vydia. Echt super. Graag sluit ik mij bij hen aan om de bijeenkomsten (zo mogelijk) nog bruisender te maken en nog veel meer mensen kennis te laten maken met het Odensehuis.

En wilt u mij spreken? Schroom dan niet en bel mij op: 06 30486426. Van 1-9 augustus en van 17-31 augustus 2023 ben ik op vakantie.