portret

Jaap Kemkes stelt zich voor

Mijn naam is Jaap Kemkes en ik ben voorlopig de interim directeur van Stichting Odensehuis. Sommigen kennen mij al omdat ik 3 jaar geleden ook voor het Odensehuis heb gewerkt.

Ik ben vooral druk met de zakelijke kant. Ik hou me bezig met de financiering en verantwoording van onze uitgaven en zal ervoor zorgen dat vooral de medewerkers goed worden ondersteund zodat zij op hun beurt weer kunnen doen waar zij goed in zijn. Ik hou me niet bezig met het dagelijks programma van activiteiten die door bezoekers, vrijwilligers, mantelzorgers en medewerkers worden georganiseerd. Ik ben erg onder de indruk wat jullie samen doen. En wat goed gaat, daar hoef je als directeur niets aan te veranderen of aan toe te voegen. Als de zakelijke kant goed is geregeld dan zal het bestuur een nieuwe directeur gaan zoeken die zich hopelijk langere tijd aan het Odensehuis zal verbinden.

Nog wat info over mijzelf: ik ben 63 jaar, woon met mijn vriendin Agnes samen in Haarlem. Ik heb 2 volwassen kinderen die al lang op zich zelf wonen. Meestal werk ik voor ideële organisaties. Mijn opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld de Vrijwilligersacademie, Stichting De Omslag, de theatergroep Moving Arts Project in Oost. En ik houd ook veel van actie, zoals bergwandelen, badminton, fietsen enzo. Vorig weekend was ik in de Ardennen waar ik met vrienden de heuvels op en afreed op de mountainbike.