Sluiting laatste week december

Beste Odensehuis-mensen,

Het waren roerige tijden het afgelopen half jaar. We hadden twee zeer inspirerende Frisse Start-bijeenkomsten. Daar kwamen heel goede ideeën voor nieuwe activiteiten uit voort. Maar we moesten ook meteen weer een beetje gas terugnemen. Nieuwe coronamaatregelingen dwongen ons daartoe.

Daarnaast hadden we ook nog grote wisselingen in de organisatie. We namen afscheid van Chris en van Simone en er kwamen nieuwe coördinatoren en een nieuwe directeur. En straks krijgen de grote ruimte en de ontvangstruimte in Odensehuis Zuid ook nog een nieuw jasje.

Om de balans op te maken en even bij te komen van alle verschuivingen, gaan we dicht tussen kerst en oud en nieuw. Uit het oog is natuurlijk niet uit het hart. We danken jullie voor jullie grandioze inzet en heerlijke gezelligheid. En we verheugen ons op een nieuw jaar met jullie. Op maandag 3 januari zijn we weer open. Met nieuwe energie en alle inspiratie willen we samen zoveel mogelijk mooie plannen waarmaken. Bovenal wensen we iedereen die bij het Odensehuis Amsterdam betrokken is, een mooie, warme kerst en een heel gelukkig nieuwjaar. Tot gauw!

Team Odensehuis