Muziekpakhuis_Arnold_foto_JosienWallast

OdenseJazz; Wie doet er mee?

Houd je ook zo van jazz? Op elke eerste dinsdag van de maand ben je, als ervaren muzikant met en zonder geheugenproblemen, van harte welkom op de jamsessie van OdenseJazz. OdenseJazz is een nieuw initiatief waarin het Odensehuis Amsterdam Zuid en Alzheimer Amsterdam in Amsterdam samenwerken.
Amsterdam kent veel professionele muzikanten onder zijn inwoners. Wanneer zij te maken krijgen met geheugenproblemen of beginnende dementie, kunnen ze vaak nog geruime tijd prachtig muziek blijven maken. Met name jazzmuziek geeft de ruimte, ook wanneer er fysieke beperkingen zijn, om zich toch nog op een zeer muzikale wijze te uiten en samen te spelen met anderen. OdenseJazz biedt deze groep muzikanten een podium om hun talent  zo lang mogelijk te benutten.
Op elke eerste dinsdag van de maand ben je, als ervaren muzikant, van harte welkom op de jamsessie in het Muziekpakhuis, Alberdingk Thijmstraat 19.
Vanaf 12.30 uur is er lunch en van 13.00 tot 15.00 uur wordt er geïmproviseerd onder begeleiding van Simone  en Fred. Hebt je interesse om mee te doen, bel dan met Simone 06-30299657 of kom gewoon langs.
Als je wilt weten welke nummers we allemaal gespeeld hebben en in welke toonsoort, stuur dan een mailtje naar Simone Aarnink en je ontvangt een lijstje en de akkoordenschema’s.
Mocht je nog een ervaren muzikant met geheugenproblemen kennen, nodig die ook uit. Maakt niet wat uit wat hij/zij speelt. Zangers en zangeressen zijn natuurlijk ook welkom. Heb je problemen met vervoer naar het Muziekpakhuis, neem contact met ons op en we zoeken een oplossing.
Het Muziekpakhuis biedt faciliteiten aan een collectief van muziekdocenten. Hun motto is: ruimte voor muzikale vrijheid. Wanneer er vrijheid is voel je je welkom en kunnen talenten zich ontwikkelen. Eigenlijk best logisch dat het Odensehuis en het Muziekpakhuis elkaar gevonden hebben!

foto Josien Wallast