Hildo Krop wandeling

Er was grote belangstelling voor de Kroplezing en de Kropwandeling vrijdag 30 september. Het weer deed ook goed zijn best. De grote groep had voor- en nadelen, het was erg gezellig en veel mensen hebben met elkaar kennis gemaakt. Aan de andere kant was, ook door de wat straffe wind, de verstaanbaarheid een probleem. Gelukkig waren daar René en Jaco die, elk vanuit zijn achtergrond, als gids heel wat mensen konden bereiken.

Het Muzenplein was de uiterste bestemming en vandaar vertrokken een aantal mensen naar huis, de afstand terug naar het Odensehuis was voor velen te groot. Gelukkig reed de Groen-Grijsbus met chauffeur Wim mee dus de mensen waarvoor de terugtocht een brug te ver was konden hiermee terug naar het Odensehuis.

Ook al was de wandeling ingekort was deze nog te lang, dat is een punt van aandacht voor een eventuele volgende architectuurwandeling, die iets korter kan zijn en de groep zou kleiner moeten zijn. Daarom zou de wandeling, bij zo’n grote belangstelling, twee keer gelopen kunnen worden.

We kijken er met plezier naar terug!

Lisa Lalieu