dans voor de deur in zuidoost

Een frisse start

Het heeft even geduurd maar nu hebben we goede berichten voor jullie. We kunnen vermelden dat de meesten van de Odensemensen de Corona-periode goed hebben doorstaan. Het is zelfs zo dat een bijna net zo grote groep als voorheen weer aan de lunchtafel aanschuift. Daar is iedereen natuurlijk heel erg blij mee.

We stevenen af op uitbreiding in de stad, en hebben ons team van coördinatoren uitgebreid met Jonne Meij en Maartje den Breejen. In de zomer kwam Barbara Goldman in de rol van office manager ons team versterken. Jeroen Wilhelmus, die lange tijd als zelfstandige werkte, heeft zich nu bij het team gevoegd. Xandra van der Swan leidt het Odensehuis Centrum en weet daar onvergetelijke uitstapjes en feesten te realiseren, naast de reguliere activiteiten in het Huis van de Tijd.

Maar het waren ook hectische tijden: directeur Chris Sigaloff nam onverwacht afscheid per 1 september. Sandra Newalsing is haar opgevolgd per 1 oktober. We maken nieuwe plannen en zijn hierover in gesprek met de gemeente en stadsdelen.
We zullen op 2021 vast en zeker terugkijken als een turbulent jaar waarin er achter de schermen veel werd opgeruimd en getransformeerd.
Binnenkort houden we een bijeenkomst met alle Odensers om het seizoen een frisse start te geven, elkaar inspiratie te bieden om nieuwe wegen in te slaan.

Tenslotte, een speciaal dankwoord aan onze vrijwilligers en donateurs. Tot ziens in het Odensehuis!

Foto: Dans voor de Deur in Zuidoost