Margo Langedijk portret

Afscheidsfeest Margo Langedijk

Donderdagmiddag 11 februari namen we op feestelijke wijze afscheid van Margo Langedijk. Het programma stond in het teken van contact en poëzie. Margo heeft van de warme woorden, mooie attenties en bijzondere aandacht genoten – en wij met haar. We willen je dan ook hartelijk danken voor je bijdrage en aanwezigheid!
Er was een kleurrijk en interactief programma samengesteld met enthousiaste bijdragen: korte voordrachten, interessante gesprekken, muziek, beweging – en natuurlijk de mogelijkheid persoonlijk afscheid te nemen van Margo. De mooie gedichtenbundel die met jullie inzendingen is samengesteld, vormde de rode draad van de middag. Gastvrouw Channah Nihom en gastheer Roland Cabenda verzorgden de presentatie.    

Het afscheid kende drie tijdvakken, elk met bijzondere bijdragen:

In het zonnetje
Margo werd in het zonnetje gezet met mooie woorden en voorgedragen gedichten. En dat niet alleen: onder leiding van Karin Hanekroot (Vrijwilligers Akademie Amsterdam) gingen inspirerende panelleden met elkaar in gesprek over wat poëzie bij dementie kan betekenen.   

In vervoering
Laat je meenemen in dit swingende programmaonderdeel. Margo werd getrakteerd op muzikale bijdragen van de Odense Jazzband. Genieten van de klanken uit Suriname. Beweeg je mee met Odensehuis Zuidoost! Ook het hoofd komt in beweging: samen met Theater Veder borduurden we voort op het thema gedichten en schreven we samen gedichten voor Margo.  

In contact 
Het programmaonderdeel dat je bijna niet kon missen. Margo werd namens de stichting en het Landelijk Platform getrakteerd op dankwoorden. Daarna kon in kleinere setting persoonlijk afscheid van haar worden genomen. Margo zelf sloot het feestje af met een uitgebreid dankwoord.


Bekijk het afscheidsfeest op OdenseTV!