Introductie Odensehuis Amsterdam Zuidoost

Het Odensehuis Zuidoost is sinds 2012 een gastvrije plek voor mensen met (beginnende) dementie of geheugenproblemen, hun naasten, vrijwilligers en buurtbewoners.

Het is een inloophuis waar u binnen kunt lopen voor informatie, een leuke activiteit, een praatje, een kopje koffie of aanschuiven bij de brunch. Ontmoet mensen met dezelfde ervaringen. Maak plezier, deel uw zorgen, haal informatie op en krijg steun van mensen die in hetzelfde schuitje zitten. Of doe mee aan één van de activiteiten en help bij de dagelijkse organisatie.

U bepaalt zelf waaraan u meedoet en wanneer u komt. Niets moet, alles kan. Onze ervaring is: de bezoekers hebben plezier, steun aan elkaar en helpen en informeren elkaar bij alles wat er geregeld en georganiseerd moet worden bij dementie en/of geheugenproblemen.

Het Odensehuis is twee dagen per week open:

  • Op dinsdag van 11.00 tot 14.00 uur in de collectieve ruimte van de Gouden Leeuw
  • Op donderdag van 09.45 tot 17.00 uur open in buurtcentrum Holendrecht.

De bezoekers bedenken zelf de activiteiten, zoals natuurwandelingen, yoga, gespreksbijeenkomsten, muziek of creatieve workshops.  Heeft u belangstelling? Dan kunt u gewoon binnenlopen op de donderdag. Of u belt met de coördinator van het Odensehuis Zuidoost, Hans van Amstel: 06 30 48 64 26.