Print Friendly, PDF & Email

Odensehuizen in Amsterdam

Naast het Odensehuis Amsterdam Zuid zijn er op onderstaande locaties Odensehuizen gevestigd. Het zijn geen zelfstandige Odensehuizen. Ze zijn gevestigd in een bestaande locatie en een aantal dagen per week geopend.

Amsterdam Zuidoost

Odensehuis Holendrecht
De Stichting Odensehuis heeft ook de verantwoordelijkheid voor Odensehuis Holendrecht. Dit Odensehuis bestaat al enige jaren en richt zich naast een inloopmogelijkheid op donderdagochtend meer op voorlichting over dementie in Zuidoost. en ondersteuning van mantelzorgers van mensen met dementie en vrijwilligers die met mensen met dementie werken. In Zuidoost geeft het Odensehuis met de Dementiekaravaan voorlichting over dementie op plekken waar senioren in Zuidoost samen komen (o.a. buurthuizen). Verder verzorgt het Odensehuis 6 keer per jaar informatieve Odenselunchrooms en een programma in de Week van de Dementie (3e week van september).
Meer informatie: margolangedijk@odensehuis.nl of 0623039397

Amsterdam Noord

Odensehuis Het Schouw (website link)
Odensehuis Twiske (website link)

Amsterdam-West

Odensehuis Hudsonhof voor Turkse mensen. (website link)

Alle Odensehuizen in Amsterdam zijn aangesloten bij het Landelijk Platform Odensehuizen en werken vanuit dezelfde visie en werkwijze (website link)